Groepen

Wilt u uw verjaardag vieren? heeft u een receptie of een zakelijk diner? Wij verzorgen alles volledig voor groepen van klein tot groot. In totaal beschikt ons restaurant over 40 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten op ons prachtige terras.

Heeft u speciale wensen die niet op onze kaart staan? Voor alle verschillende groepen kunnen wij een offerte op maat maken. De chefs van het Italiaanse restaurant hebben al jarenlange ervaring in het verzorgen van een mooi buffet of feest voor groepen van alle formaten.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden bij restaurant Quattro hebben wij enkele voorbeelden voor u:


•     Wat dacht u van een drie gangen keuzediner voor u en u familie om een verjaardag of ander heuglijk feit te vieren

•     Een glas prachtige champagne op ons ruime terras begeleid door mooie verse Italiaanse hapjes gevolgd door een walking dinner waarbij u uiteraard de gerechten uit kunt kiezen.

•     Gaat u met uw collega’s een dag het water op en wilt u eind van deze dag onder het genot van een drankje aan onze bar de dag bespreken om vervolgens de innerlijke mens goed te verwennen met onze dagverse vangst?

Voor groepen die graag gebruik maken van de watersportmogelijkheden die de Kaag en de prachtige Kagerplassen bieden werken wij samen met zeil en waterskischool “De Kaag” en zeilboot en sloepenverhuur Hoogenboom. Voor de mogelijkheden maken wij graag een afspraak samen met u om het programma voor uw ideale dag gezamenlijk te bespreken.

U ziet het restaurant Quattro kan de innerlijke mens van u en uw gezelschap op alle mogelijke manieren gelukkig maken. Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee en alles is mogelijk

Catering


Ons Italiaans restaurant verzorgd niet alleen de beste gerechten in het restaurant op de Kaag maar indien gewenst komen serveren wij dat uit op elk denkbare locatie. 
Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Antipasto met het beste dat Italië te bieden heeft, vers bereid door de chefs van uw bekende restaurant op de Kaag. Catering is mogelijk vanaf 15 personen.


Wilt u alleen wat lekkers mee voor op het water, komt u gerust langs dan maken wij á la minute iets lekkers voor u klaar.

Informatie? Belt u ons gerust.

Sloep arrangement: 99 euro per persoon
12:00 Lunch Drie broodjes rijkelijk belegd met gerookte zalm, jonge kaas en  Van Dobben kroket, melk, karnemelk en jus d”Orange.
13:30 Varen Tour De Kaag Met Veuve Clicquot Champagne en appelsap voor de Capitano .
18:30 Borrel Borrelen met een hapje en een snack.
19:30 Diner 3 gangen keuzemenu van onze a la carte.

Dit arrangement minimaal 6 personen per sloep, mits beschikbaar.

* tijd is bespreekbaar zowel als aanpassingen in het arrangement.

U kunt ons bellen op 0252-785693

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij het Italiaans restaurant op de Kaag, Quattro

 

Start typing and press Enter to search